Over ons

De Nieuwe Koetsiers levert chauffeursdiensten aan organisaties in heel Nederland. Met een groot bestand representatieve senior privéchauffeurs verzorgen wij duizenden opdrachten per jaar. Door uitsluitend te werken met senior chauffeurs onderscheiden wij ons van andere soortgelijke bedrijven in deze branche. Onze chauffeurs zijn ervaren, betrouwbaar en betaalbaar. Daarnaast zijn onze chauffeurs voor lange aaneengesloten periodes inzetbaar en kunnen wij altijd u op zeer korte termijn van dienst zijn.

Kenmerkend aan onze werkwijze is dat we een chauffeur leveren en u vervoeren in uw eigen voertuig. We leveren in principe geen transportmiddelen.

Onze diensten zijn niet beschikbaar voor particulieren.


Ontstaan

Chauffeursdienst De Nieuwe Koetsiers is in 2009 opgericht door Autoreset, onderdeel van Oudstanding B.V.. Autoreset is met 3.000 chauffeurs en meer dan 250.000 opdrachten per jaar het grootste chauffeursbedrijf van Nederland en marktleider op het gebied van het transporteren van auto’s, vrachtwagens en bussen over de weg.

De Nieuwe Koetsiers maakt gebruik van de backoffice van Autoreset waardoor privéchauffeurs direct landelijk, professioneel en tegen lage kosten ingezet kunnen worden.

De Nieuwe Koetsiers: betrokken, betrouwbaar & betaalbaar.

 

 

 

 

 

 

 


Verzekering

Onze chauffeurs en uw voertuig zijn goed verzekerd. Wij werken uitsluitend met zeer ervaren chauffeurs die zorgvuldig met uw voertuig omgaan. Mocht er onverhoopt toch enige schade ontstaan dan hoeft u zich daar geen zorgen over te maken, want ook wij sluiten een verzekering af op uw auto. Wilt u hier meer informatie over? Neem dan contact met ons op. 

Wilt u als chauffeur voor ons gaan rijden? Meld u daarvoor aan via

https://www.oudstanding.nl/vacatures